Direct aanmelden

Voor een perfecte praktijkopleiding

0513 - 41 46 93
2 to drive

Autorijden vanaf 17 jaar, hoe vet is dat?! Vanaf nu kan dat, want door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar.

Vanaf het moment dat jij 17 bent, mag je praktijkexamen doen. Als je slaagt mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach.
Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen!

Bekijk de website van 2todrive

Rij-opleiding

Autorijschool Jan Pulles is vooral bekend om  zijn betrouwbaarheid en gedegen rijopleiding. De lessen voor het rijbewijs B worden gegeven in een nieuwe Golf 7 R-Line.

De procedure  voor de rij-opleiding kan als volgt verlopen: bij aanmelding  wordt een afspraak gemaakt voor een vrijblijvende  intest. Gedurende deze intest wordt bekeken hoeveel rijlessen er ongeveer nodig zullen zijn om op examenniveau te komen.

In overleg kan worden bepaald of een Tussentijdse Toets  (proefexamen afgenomen door een examinator van het CBR) deel zal uitmaken van de opleiding.

Als je voorkeur uit gaat naar een pakket dan doet de rijschool een voorstel welk pakket het beste bij je past en wat dat kost. Als je kiest voor een pakket dan kan dat in  termijnen betaald worden.  Mocht de rijopleiding zo voorspoedig gaan dat je rijlessen overhoudt dan worden die lessen terugbetaald, omgekeerd geldt dat ook.

De lessen voor de 10-daagse rijopleiding worden bij voorkeur  in meerdere  aaneengesloten uren  gegeven. De examendatum kan vooraf worden bepaald en het aantal lessen wordt dan in overleg verdeeld over het aantal lesdagen.

Met speciale wensen wordt rekening gehouden.

Autorijschool  Jan Pulles geeft al  ruim 40 jaar autorijles in Joure en Heerenveen. Dit gebeurt op een  zorgvuldige manier en volgens de methode die het beste bij  de leerling past. Gedurende de gehele periode dat de rijschool bestaat is  het slagingspercentage van onze rijschool nog nooit beneden het gemiddelde geweest!!!

Bijna  2000  praktijkleerlingen behaalden bij Jan Pulles het rijbewijs en meer dan 10.000 mensen het theoriecertificaat.

Autorijschool Jan Pulles
Torenstraat 40
8501 BW Joure
Tel: 0513-414693
Mobiel: 06-53412388
info@theorie1dag.nl